Timetable Version 4

Day 1: Monday 5	July 2021		
Venue: By video confe	rence <u>Click here to join the meeting</u>		
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	Banyule City Council represented Terry Montebello and Charlie Wurm of Maddocks Lawyers		2 hours
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 12.30pm	Council continued		
12.30pm – 1.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm – 4.30pm	 Ecoline Pty Ltd represented by Barnaby McIlrath of PE Law, calling the following expert evidence: Ross Hill of onemilegrid on traffic Andrew Patrick of Open Space Management on arboriculture Lincoln Kern of Practical Ecology on ecology, flora and fauna John Glossop of Glossop Town Planning on planning Note - evidence will be called over multiple days 		2 days
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.30pm	Ecoline Pty Ltd continued		
4.30pm	Day close		

Day 2: Tuesday 6 July 2021

Venue: By video conference Click here to join the meeting				
Time	Party	Sub No	Allocated	
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am – 11.15am	Ecoline Pty Ltd continued			
11.15am – 11.30am	Break		15 mins	
11.30am – 12.30pm	Ecoline Pty Ltd continued			
12.30pm – 1.30pm	Lunch break		1 hour	
1.30pm – 4.30pm	Ecoline Pty Ltd continued			
3.15pm – 3.30pm	Break		1 hour	
3.30pm – 4.30pm	Ecoline Pty Ltd continued			
4.30pm	Day close			

Planning Panels Victoria

Day 3: Wednesday 7 July 2021			
Venue: By video conference Click here to join the meeting			
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins
10.15am – 11.15am	Ecoline Pty Ltd continued		
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 12.30pm	Ecoline Pty Ltd continued		
12.30pm – 1.30pm	Lunch break		1 hour
1.30pm – 2.30pm	David Gentle	112	1 hour
2.30pm – 3.00pm	Yarra Precinct Protection Authority represented by Suzanne Lees	45	30 mins
3.00pm – 3.30pm	Warringal Conservation Society represented by James Deane	179	30 mins
3.15pm – 3.30pm	Break		15 mins
3.30pm – 4.00pm	Robyn Roberts	211	30 mins
4.00pm – 4.30pm	Dr John Cary	19	30 mins
4.30pm – 4.35pm	Allison Williams	42	5 mins
4.35pm – 4.45pm	Friends of Banyule represented by Michelle Giovas	202	10 mins
4.45pm	Day close		

Day 4: Thursday 8 July 2021

Venue: By video conference Click here to join the meeting			
Time	Party	Sub No	Allocated
10.00am – 10.00am	Preliminary matters		10 mins
10.15am – 11.15am	 Riverland Conservation Society of Heidelberg represented by Dr Andrew Lees, calling the following expert evidence: Professor Robert White of the University of Melbourne on soil science Matthew Daniel of Global Urban Forest on water and soil health Professor Owen Richards of McGregor Coxall on arboriculture 	169	4-6 hours
11.15am – 11.30am	Break		15 mins
11.30am – 12.30pm	Riverland Conservation Society of Heidelberg continued		
12.30pm – 1.30pm	Lunch break		1 hour

Timetable Version 4: Amendment C107 to the Banyule Planning Scheme

1.30pm – 3.15pm	Riverland Conservation Society of Heidelberg continued	
3.15pm – 3.30pm	Break	15 mins
3.30pm – 4.30pm	Riverland Conservation Society of Heidelberg continued	
4.30pm – 4.50pm	Yarra Riverkeeper Association represented by Andrew Kelly	20 mins
4.50pm	Day close	

Day 5: Friday 9 July 2021

Venue: By video conference Click here to join the meeting				
Time	Party	Sub No	Allocated	
10.00am – 10.15am	Preliminary matters		15 mins	
10.15am – 11.15am	 David Gentle represented by Daniel Robinson of Counsel, calling the following expert evidence: Brett Lane of Nature Advisory on ecology 	112	3 hours	
11.15am – 11.30am	Break		15 mins	
11.30am – 12.30pm	David Gentle continued		1 hour	
12.30pm – 1.30pm	Lunch break		1 hour	
1.30pm – 2.30pm	David Gentle continued		1 hour	
2.30pm – 2.45pm	Alicia Curry	209	15 mins	
2.45pm – 3.00pm	Elizabeth Vagg	80	15 mins	
3.00pm – 3.15pm	Break		15 mins	
3.15pm – 3.45pm	Ecoline Pty Ltd closing submission		30 mins	
3.45pm – 4.15pm	Banyule City Council closing submission		30 mins	
4.30pm	Hearing close			

Hearing Timetable Notes:

- 1. The Panel may amend the timetable without notice.
- 2. Please be present at least 15 minutes before your scheduled commencement time.
- 3. Time will be made for morning and afternoon breaks each day.
- 4. If you are unable to be present at your scheduled time, please contact Planning Panels Victoria as soon as possible.
- 5. If you have any questions about the timetable, please contact Georgia Thomas on (03) 8624 5717.